PERHIMPUNAN AWAL TAHUN BPW 2013

Barisan pegawai-pegawai Bahagian Perancangan Wilayah tahun 2013

Selamat datang tahun 2013. Perhimpunan awal tahun 2013 telah diadakan bersempena kemasukan pegawai baru iaitu En. Mohd Faidzal bin Hamzah sebagai Timbalan Pengarah dan selamat kembali bertugas kepada Pn. Ruhaizah bt. Mohd Rawi dan Pn. Mariyanti bt. Md Desa yang telah selamat melahirkan cahaya mata dan En. Tiong Chung Wei yang telah menghabiskan pengajian di peringkat Diploma. TAHNIAH SEMUA!!!

En. Mohd Faidzal bin Hamzah memberikan sepatah dua kata.

Agenda dimulakan dengan pengalaman En. Yong bercerita tentang lawatan beliau semasa berada di Jepun. Antara tempat-tempat dikongsikan oleh beliau adalah tempat yang kerap dikunjungi oleh pelancong asing. Banyak  tarikan yang terdapat di sana, antaranya senibina bangunan jepun, aneka jenis makanan dan tidak lupa juga kenderaan yang moden berteknologi tinggi digunakan oleh beliau semasa berada disana. Berdasarkan taklimat daripada En. Yong, Kyoto merupakan bandar yang harus dikunjungi.

Sesi perkongsian Ilmu disampaikan oleh En. Yong Chee Kong bertajuk ‘MELANCONG KE JEPUN’

Persekitaran dikawasan Monumen Purba – Kyoto, Jepun

Salah satu jenis makan yang terdapat di Kyoto.

Seterusnya, sesi perkongsian ilmu dikongsikan oleh Puan Norida yang telah menghadiri seminar ‘Moving from good to great’ yang dianjurkan oleh Elite Essential Sdn. Bhd. Yang disampaikan oleh Prof. Emeritus Dato’ Sheikh Omar A Rahman. Segala ilmu yang disampaikan oleh Puan Norida adalah berdasarkan pengalam Prof. sepanjang pejalanan hidup beliau untuk Berjaya dalam hidap sehingga beliau dijadikan ‘role model’. Antara intipati yang menarik dan kita boleh mendapat manfaat dari taklimat beliau ialah ‘Semua orang adalah bagus’

Sesi perkongsian Ilmu disampaikan oleh Pn. Norida binti Abdullah Kong bertajuk ‘MOVING FROM GOOD TO THE GREAT : BUILDING AN EMPOWERED TEAM’

Majlis diteruskan dengan sesi pemotongan kek bagi 4 orang pengawai yang dirai dan majlis ini diakhiri dengan jamuan makan dan minum.

Pegawai yang dirai memotong kek sumbangan KMT bahagian..Good Luck guys!!

Selamat datang dan selamat kembali bertugas…

TEMA : Purple and Pink

Disediakan Oleh : Muhammad Azim bin Uzir

  del.icio.us this!

No Response so far »

Comment RSS · TrackBack URI

Say your words

You must be logged in to post a comment.